Kunnen wij het hele projectbedrag financieren met crowdfunding?

Ja dat is mogelijk. Wij adviseren echter om een deel van het benodigde budget binnen te halen door middel van crowdfunding. De slagingskans is dan groter.

Hoe kom ik erachter of ons project geschikt is voor crowdfunding?

Heeft u een project waarvan u denkt dat het in aanmerking komt voor crowdfunding? Neem dan contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden van crowdfunding voor uw project.

Voor welke sport- en speelprojecten is crowdfunding geschikt?

Crowdfunding is met name geschikt voor projecten met een hoge maatschappelijke betrokkenheid. Hierbij kun je denken aan speelplekken, sportplaygrounds, outdoor fitness locaties en beweegtuinen voor ouderen.

Welke kosten maken we als projecteigenaar als we crowdfunding willen toepassen?

Nijha neemt de kosten voor haar rekening van de crowdfunding actie. U als projecteigenaar maakt dus geen kosten. Als het benodigde budget met behulp van donateurs is binnengehaald met de crowdfunding actie, dan gaan we samen met u het sport- of speelproject realiseren!

Als ik een donatie wil doen, wordt er aangegeven dat het op Nijha b.v. wordt gestort. Klopt dit wel?

Uw donatie wordt gestort op een tussenrekening waar niemand aan kan komen tot het einde van het funding-project. Als het beoogde bedrag wordt gehaald, dan wordt uw donatie (en de donatie van alle andere donateurs) gestort op de rekening van de projecteigenaar (bijv de speeltuin, de school, de sportvereniging). Wordt het beoogde bedrag niet gehaald voor de einddatum dan krijgen alle donateurs hun ingelegde bedrag teruggestort op hun rekening.

Hoeveel geld kan ik inzamelen met crowdfunding?

Samen met u stellen we vooraf vast welk bedrag we gaan proberen binnen te halen met crowdfunding. Dit is afhankelijk van het soort project, de maatschappelijke waarde van het project en de overige financieringsmogelijkheden.

Wat gebeurt er met mijn geld?

Zodra je geld hebt overgemaakt, wordt je donatie geplaatst op een derdenrekening. Als het project het doelbedrag heeft gehaald, dan wordt je geld overgemaakt naar de projecthouder. Als het doelbedrag niet wordt gehaald krijg je jouw donatie terug

Staat je vraag er niet bij? Stel hem hier!

Al 6 Speelplek
Zijn 6
Projecten
Begonnen
En hebben €36.903
Opgehaald
Help de buurt en start je eigen project
 Laatste donaties