€2.450
van €12.500
56
Donateurs
0
minuten te gaan
Niet succesvol!
Financiering doel van dit project werd niet bereikt op 11 juli
Delen
 Onze actie

Wat?

Brede Dorpsschool St. Jan is een kleine school voor kinderen van 2,5 – 12 jaar in het mooie dorp Oosteind in Noord-Brabant. In het voorjaar van 2016 heeft de school gekozen voor een nieuwe richting. De school toe was aan een vernieuwingsslag om antwoord te kunnen geven op de vraag die de samenleving aan het onderwijs op dit moment stelt. We hebben gekozen voor de ontwikkeling naar wereldwijs onderwijs. En natuurlijk hoort daar ook een uitdagend schoolplein bij! Daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Waarom?

Afbeelding: de huidige situatie. Een kaal, saai schoolplein dat niet uitnodigt tot bewegen en spelen 

Bij een rijk ingerichte speel-leeromgeving hoort ook natuur. Dit bevordert de ontwikkeling van de expressiviteit en de creativiteit van de kinderen.

Daarom moet ons huidige traditionele schoolplein, dat nu voornamelijk bestaat uit oude (afgekeurde) toestellen en een groot leeg plein, plaats gaan maken voor een plein dat multifunctioneel kan worden gebruikt:

> Natuurlijke omgeving leert kinderen om het denken in mogelijkheden te ontwikkelen

> Natuurlijke toestellen dagen kinderen uit tot spelen en bewegen met LEF

Om dit te realiseren gaan wij via deze fundingsite geld inzamelen om dit prachtige plan te realiseren!

Voor wie?

Afbeelding: Toekomstschets: het schoolplein krijgt een natuurlijke uitstraling en nodigt uit tot bewegen en spelen voor iedereen in het dorp

Wij willen graag een schoolplein realiseren niet alleen voor de kinderen van de school maar voor het hele dorp. De hekken worden verwijderd en het schoolplein zal voor iedereen toegankelijk zijn, waardoor het gebruikt kan worden voor activiteiten in het dorp. 

Hoe kan de buurt helpen?

Afbeelding: De kinderen hopen op een beweegvriendelijk, natuurlijk schoolplein voor het hele dorp

We hebben al een groot deel van het bedrag kunnen realiseren met behulp van subsidies en fondsen, maar we hebben u hulp nog hard nodig voor het laatste stukje! Wij hebben nog 12.500 euro nodig om ons zo gewenste schoolplein te realiseren. Deze crowdfunding actie moet hiervoor gaan zorgen!

Als particulier
U kunt een gift doen op deze crowdfundingsite voor het schoolplein van Bredeschool St. Jan in Oosteind. Dit kan door op de groene button rechts te klikken en vervolgens het gewenste bedrag in te vullen. Mochten we op de einddatum van deze fundingactie het gewenste bedrag van 12.500 euro niet bij elkaar hebben, dan krijgt u uw gift automatisch teruggestort op uw rekening.

Als bedrijf
Ook als bedrijf of organisatie kunt u natuurlijk ook doneren vanaf 5,- euro. Wilt u als bedrijf een donatie geven die € 250,-- of meer is, dan wordt u genoemd op de website van onze school en krijgt u een plaats in onze sponsorhoek op het schoolplein. Dit kan door op de groene button rechts te klikken en vervolgens het gewenste bedrag in te vullen.


Helpt u ons met een prachtig vernieuwd natuurlijk schoolplein te realiseren voor heel Oosteind? Doneer dan nu via deze fundingsite!

Onze actie loopt tot 11 juli 2017

 Donaties
geleden
 Updates

 Reacties
geleden
 Opslaan
 Laatste donaties
FB
€50
587 dagen geleden

Frie Oomen Electro B.V.

Bredeschool St Jan

Vernieuwen schoolplein, Bredeschool St Jan, Oosteind
Oo
€235
597 dagen geleden

OV opbrengst zolderverkoop

Bredeschool St Jan

Vernieuwen schoolplein, Bredeschool St Jan, Oosteind
AP
€10
598 dagen geleden

Annie Polko

Bredeschool St Jan

Vernieuwen schoolplein, Bredeschool St Jan, Oosteind
ER
€20
598 dagen geleden

Elise Raaijmakers

Bredeschool St Jan

Vernieuwen schoolplein, Bredeschool St Jan, Oosteind
BV
€10
604 dagen geleden

Bart Van Gils

Bredeschool St Jan

Vernieuwen schoolplein, Bredeschool St Jan, Oosteind