€10.360
van €10.000
112
Donateurs
0
minuten te gaan
Funded!
Dit project is met succes gefinancierd op 31 augustus
Delen
 Onze actie

Wat?

Speeltuin De Koppel in Borculo wordt vernieuwd. Dat betekent een andere indeling met ook nieuwe speeltoestellen, grotendeels voor de jeugd (waarbij ook aan kinderen met een beperking wordt gedacht!), maar ook enkele beweegtoestellen voor senioren.

Deze grootscheepse vernieuwing is, mede dankzij de belangeloze inzet van veel vrijwilligers inmiddels vergevorderd. Er is veel werk verzet in onze speeltuin. Nu alleen de invulling met speel- en beweegtoestellen nog. Het geld voor de meeste toestellen is er, maar we zijn er nog niet helemaal. Vandaar dat we graag een beroep op u willen doen.

Help ons alstublieft ook deze plek op te vullen. De spelende kinderen (en senioren) zullen er voor vele jaren plezier aan hebben.

Waarom?

Wij willen graag de Borculose kinderen de mogelijkheid bieden om te spelen, bewegen en sporten. We denken daarbij ook aan kinderen met een beperking die natuurlijk ook gewoon moeten kunnen spelen. Want dat is niet alleen gezond en goed voor de motoriek, maar bovenal heel erg leuk en plezierig! En dat in onze speeltuin de Koppel. Met speciale beweegtoestellen willen we ook een aanbod creëren voor volwassenen/senioren. De doelgroep senioren wordt steeds groter en bewegen is voor hen heel belangrijk. En wat is er nou leuker dan bewegen in de gezonde buitenlucht! Dat kan met speciale beweegtoestellen voor senioren!

Voor wie?

Wij willen graag een eigentijdse speeltuin realiseren voor de kinderen (met en zonder beperking) in Borculo. Met de beweegtoestellen willen we ook volwassenen/senioren aan het bewegen krijgen in onze speeltuin.

Hoe kan de buurt helpen?

Wij zijn al een heel eind op weg wat betreft financiering door de hulp van fondsen, bedrijven en andere organisaties. Maar we zijn er nog niet! Met deze unieke crowdfundingactie willen we het laatst benodigde budget bij elkaar halen. Helpt u ons mee? 

Vernieuwde speeltuin de Koppel: van de buurt voor de buurt!

 Donaties
geleden
 Updates

 Reacties
geleden
 Opslaan
 Help je speelplek!
€10 of meer
doneren aan speelplek

Wat doen we hiermee?

Bijdrage om speeltuin op te knappen